Share |

Klik hier om de tekst aan te passen

 

  "Volg je hart"   

WAT IS ENERGIETHERAPIE  / HEALING?
Energietherapie is een behandelwijze waarbij lichaamsfrequenties worden aangepast.
Ons lichaam bestaat uit energie met een bepaalde trilling of frequentie.
Een lichaam dat niet goed functioneert heeft niet de goede frequentie. Dit geldt voor het hele lichaam, maar ook specifiek voor bijvoorbeeld organen, weefsels, cellen en hormonen. 
Tijdens de opleiding tot energietherapeut heb ik geleerd deze lichaamsfrequenties te voelen, te onderscheiden, te interpreteren en aan te passen tot een gezond geheel. Ook hersendelen en -verbindingen (bij chronische ziekten, stress, trauma of angsten) die de verkeerde frequentie hebben kunnen aangepast worden. 
Een energietherapeut is geen arts en stelt geen medische diagnose.

WAAR GELOVEN WE IN?
We geloven veel wat in de Media en door onze omgeving wordt gezegd. Carriere maken, (veel) geld verdienen en hard werken, nog harder werken en een druk sociaal leven.  Kinderen moeten al jong presteren op school, op social media, ze mogen veel gamen en op de computer zitten. Overal lijkt de lat (te) hoog te liggen en wordt ons brein overladen met informatie.  Het wordt ons afgeleerd om naar ons lichaam te luisteren, maar draaien allemaal in de grote molen mee...totdat ons lichaam aangeeft, HO STOP en NU NIET VERDER.... Veel mensen krijgen hierdoor een depressie, angststoornis of een burn-out. Vaak hebben mensen hun eigen zwakke fysieke plek in hun lichaam, die aangeeft dat ze te veel vragen van hun lichaam. 

De Farmacie speelt een grote rol in onze gezondheid. 11 miljoen Nederlanders slikken een pil. Het werkt supergoed. (We geloven immers in deze werking!) Er gaat duizend miljard euro in om per jaar. Symptomen worden behandeld en je gaat met een pil naar huis. Het Placebo effect hierin is groot. De ziektenkostenverzekeraars dekken veel van deze kosten. Terwijl je er als mens vaak zelf echt wat aan kan doen m.b.v. Coaching en/of alternatieve therapie.  Maar ja, achter Healling & Coaching zit geen miljarden industrie en de ziektenkosten verzekering vergoed dit niet of een klein beetje.....

De combinatie van Coaching & Healing (en andere alternative behandelingen) is sterk en bewezen (Wetenschappelijk onderzocht: Dr. Joe Dispenz, Jij bent de Placebo). Wat je denkt ga je voelen, waardoor je gaat handelen en dit maakt wie je bent en waar je in gelooft. Zodra je je bewustzijn/gedachten richt op mogelijkheden, richt je ook je energie daarop.  

Wanneer mensen gaan geloven in zichzelf, in hun lichaam of in de therapie dan gebeurt er iets interessants want dan gaan ze sneller.... Mensen krijgen hierdoor een sterker en gezonder lichaam. Er is veel aandacht voor gezond eten, yoga, sporten, maar om je brein/ je gedachten te trainen daar is eigenlijk nog te weinig aandacht voor....terwijl dit de grootste invloed heeft op je gelukkige en gezonde leven. 

BEHANDELWIJZE
Een behandeling begint met het aanpassen/reinigen van de chakra’s, zodat deze weer in de goede energie staan. Ik help negatieve energien en blokkades uit het lichaam weg te halen. Zodat de energie weer goed kan stromen. Ik help de om de client te aarden en zorg voor een bescherming, zodat de energie zo even kan aanhouden. 

Tevens gebruik ik de Coaching technieken bij de Healing zodat de cliënt ook zelf meewerkt aan zijn eigen Healing. Hoe positiever, fijner en liefdevoller de energie is van de client, hoe langer de goede energie blijft hangen. 

Een energietherapeut is geen arts en stelt geen medische diagnose.

WELKE KLACHTEN KUNNEN BEHANDELD WORDEN?
In principe kunnen alle klachten behandeld worden; acute, chronische en psychische.
Omdat het hele lichaam uit frequenties bestaat, is het mogelijk overal bij te komen en aan te passen. Ik behandel bijvoorbeeld cliënten met Multiple Sclerose, levercirrose, migraine, depressie, langdurige oververmoeidheid, dyslexie, ziekte van chron, concentratie problemen en psoriasis. Tevens begeleid ik mensen om hun zelfhelend vermogen aan te zetten, door persoonsgebonden meditaties.

FREQUENTIE VAN BEHANDELINGEN
De behandelingen zijn eens per twee weken. De eerste week werkt de behandeling nog door, de tweede week hoort het lichaam de verbetering zelf ‘op te pakken’.  Ook kan ik clienten op afstand behandelen. 

Tip: kijk de film "Heal" op Netflix.