Share |

Klik hier om de tekst aan te passen

 
Hieronder een aantal ervaringen van kinderen en volwassenen, uit mijn eigen praktijk.

Wilt u uw ervaringen delen?

Dan stellen we dat zeer op prijs!

U kunt een email sturen naar info@boshoevecoaching.nl en dan plaatsen wij uw reactie op onze website. 

 

Vrouw, 51, overspannen tegen burn-out aan
Een vriendin zag dat mijn hoofd vol zat, had mij meerdere keren zien huilen en voelde mijn onmacht. Ik wist, na teveel tegenslagen zowel privé als op mijn werk, letterlijk niet meer waar ik het zoeken moest. Als het teveel is in je hoofd lukt dat ook niet meer. Zij raadde mij Brigitte aan. Ik ben nu 5 keer geweest en voel me opgeruimd, lichter en sta weer sterk. Ik vond het heel fijn dat het geen standaard sessies van een uurtje zijn. Ze neemt ruim de tijd voor je. Dat werkte voor mij heel goed omdat je per sessie ergens komt. Brigitte heeft heel veel skills en past toe wat je op dat moment nodig hebt. Fantastische luisteraar, sterke observeerder, de meest lieve ogen op een locatie waar je je direct thuis voelt. Ik heb vele wegen bewandeld in mijn leven maar deze weg was de meest opruimende en inzichtgevende. Ik kan weer verder met gelukkig leven. Dankjewel Brigitte!

 

Meisje 12 jaar, weinig zelfvertrouwen/onzeker/wordt gepest op school

In 4 sessies is onze dochter weer "zichzelf" geworden. Zo mooi om te zien, hoe dit in 8 weken tijd veranderde. Doordat ze zelf weer blij is met zichzelf, is het pesten op school ook gestopt. Onze dochter heeft dit zelf gedaan, met hulp van Brigitte. Haar nieuwe focus/wens moest ze iedere dag herhalen.  Wij zijn blij dat wij deze stap hebben genomen om haar door een personal coach te laten helpen. 

 

Vrouw 42 jaar: zichzelf totaal kwijt

Na een paar zeer emotionele en drukke jaren ben ik mezelf totaal kwijt geweest. Ik werd er letterlijk ziek van. Ik zat niet lekker in mijn vel en vond mezelf niets waard. Ik kwam in een vicieuze cirkel terecht en het ging van kwaad tot erger.
Gelukkig kreeg ik van een vriend de naam van Brigitte door en dat zij mij wellicht kon helpen. Ik heb nu een aantal sessies bij haar gehad en sta nu weer volledig in mijn kracht. Ben super blij dat ik door middel van Brigitte mijn eigen kracht weer naar buiten heb kunnen toveren.

 

Mevrouw 55 jaar: slapeloosheid, migraine, weinig energie

Ik kende Brigitte al wel, maar nooit eerder gedacht dat ik coaching nodig zou hebben.
Via een collega welke soortgelijke problemen had kwam ik op het idee een afspraak met, Brigitte te maken. Ik ben 55 jaar en dan denk je dat coaching voor jou geen zin meer heeft omdat je toch al redelijk vastgeroest zit in gewoontes, maar niets is minder waar. Brigitte is een topvrouw met veel ervaring op het gebied van coaching en healing.
Mijn problemen waren migraine en ’s nachts om wat voor reden met schrik wakker worden en de slaap door het piekeren niet meer te kunnen pakken en erg veel last van nekklachten en daarnaast vermoeidheid. Toch best ingewikkelde klachten. Dit schoof ik veelal toe aan de overgang.
Na de coaching kwamen er toch wel andere zaken boven water waar we meteen aan gingen werken. De healing voor nek en migraine hebben me ook erg goed geholpen. Doordat ik nu bewuster naar mijn lichaam luister en toegeef als ik wat meer rust moet nemen en mijn oefeningen doe, gaat het na 3 behandelingen al veel beter met me en voel me meer in mijn kracht.

 

Meneer van 45 jaar, slaapproblemen en veel onrust 

Laatste jaren had ik veel onrust in mijn lichaam, sliep slecht en was veel aan het piekeren. De sessies met Brigitte hebben mij rustiger en bewuster gemaakt. Het coachen van een volle hoofd heeft hier goed voor gezorgd. Door het doen van (korte) oefeningen kan ik mezelf thuis of op het werk rustiger maken. Ik ben bewuster geworden en voel snel aan als mijn hoofd weer vol dreigt te raken. Dit alles heeft geleid dat ik meer rust heb en krachtiger in het leven sta.

En zijn dochter van 9 jaar schrijft zelf hieronder, ze had weinig zelfvertrouwen

Brigitte is heel aardig. Kan je goed helpen. Binnen ongeveer twee drie weken was ik van een dingetje af. Je mag een squisie , knuffel of een leuk  armbandje uitzoeken die je met dat dingetje helpt. En je mag ook een soort tekening maken om thuis mee te oefenen.

 

Jong volwassene 27 jaar uit Huizen met weinig zelfvertrouwen en faalangst

Een jaar of 2 geleden kwam Ik in aanraking met deze praktijk via de hockeyclub in Huizen. Ik was inprincipe niet direct opzoek naar een coaching voor volwassenen.  Op dat moment had ik erg weinig zelfvertrouwen en faalangst. Naar aanleiding van haar informatie en werkwijze ben ik samen met Brigitte te werk gegaan om deze twee punten te verbeteren en wat verder op het pad kwam. Het traject heeft 2 jaar geduurd omdat ik daar zelf behoefte aan had.  Hierdoor kon ik vaak mijn ei kwijt en erover praten waar ik moeite mee had in het leven. Brigitte is een gevoelsmens die aanvoelt wat je probleem is en probeert door middel van haar methodes duidelijk te maken waar je nu staat en waar je wilt komen. Al met al na 2 jaar kwam er een einde aan. Indien ik weer met iets zit, kom ik graag bij haar terug!

 

Meneer van 34 jaar met een burn-out.

Op advies van mijn baas ben ik naar Boshoeve Coaching gegaan. De diagnose door de arts was gesteld dat ik een burn out had. Boshoeve Coaching heeft mij geholpen dat ik weer in mijn eigen kracht ben gekomen. Ik ben ongeveer 6x geweest en voel me nu weer helemaal in mijn kracht. 

 

Moeder over dochter van 10 jaar, die gepest wordt op school.
Via de directie van de school, kregen wij het advies om eens naar Brigitte te gaan met onze dochter van 10 jaar. Ze werd al een paar maanden gepest en was hier heel verdrietig over. Bij Brigitte heeft ze een nieuw plan gemaakt, hoe zij graag zou willen zijn op school. Dit heeft ze op een grote vel geschreven. Mbv van een armbandje, moet ze de hele dag door aan haar nieuwe gevoel en gedachte denken. Ook 2x per dag oefent ze met alles wat op haar vel staat geschreven, haar nieuwe plan vertelt ze zo telkens weer in haar hoofd. Na een paar dagen merkten wij al verschil bij haar en binnen een week was eigenljk alles weer goed op school. Wij als ouders zijn heel blij, dat onze dochter weer blij naar school gaat en het daar fijn heeft. En dit is met 1 bezoek aan Brigitte gelukt. 

 

Moeder over zoon van 8 jaar, die erg boos kon worden.
Onze zoon van 8 jaar is enorm geholpen door/bij Brigitte. Doordat hij vrij gevoelig is in combinatie met een sterke wil kreeg hij wat moeite met zijn gedrag. Rechtvaardigheid heeft hij heel hoog in het vaandel staan. Dit bracht hem soms in vervelende situaties die, ondanks dat hij misschien soms gelijk had, negatief voor hem uitpakte. Hij zag het verschil niet meer tussen plagen en pesten en ging daardoor, soms letterlijk, van zich afslaan. Samen met Brigitte heeft hij alle negatieve en vervelende ‘gedoetjes’ in de vulkaan verbrand en allemaal leuke, lieve en positieve gedachten in zijn hoofd gezet. Door hem er dagelijks meerdere malen aan te herinneren, vaak spelenderwijs heeft hij een positieve kijk op zijn leven gekregen. Wij als ouders zijn enorm blij met de hulp van de Brigitte maar bovenal heel erg trots op Mees dat hij zijn gedrag naar het positieve heeft weten te draaien.

 

Jongen van 8 jaar:  (van moeder hierboven) Hoi ik ben 8 jaar. Ik ben een paar keer bij Brigitte geweest en daar heb ik geleerd  dat ik niet werd gepest maar dat een beetje plagen niet erg is. Ik heb een knuffel gekregen en die heb ik Seem genoemd. Seem zegt de hele dag tegen mij: ik ben heel aardig. Verder is het weer rustig in mijn hoofd. Dank je wel lieve Brigitte!

 

Man van 30 jaar, Hilversum, tegen burn-out aan.

Ik begon mezelf niet meer leuk te vinden: ik werd té prestatiegericht, was constant met mijn hoofd bij mijn werk (wat uit hobby is voortgekomen) en begon zelfs lichamelijke klachten te krijgen. Ik vond mijzelf ook niet meer leuk voor mensen om mij heen. Ik kon niet voorstellen dat ik met een burn-out rond liep, of dat ik er tegen aan zat. De afdeling P&O droeg Brigitte aan. Nuchter als ik ben ging ik iets wat sceptisch weg na een eerste sessie, maar die bewuste sessie heeft mij wel aan het denken gezet en de sessies erna hebben mijn leven dermate veranderd dat ik mij meer dan gelukkig voel. Mijn hoofd is opgeruimd, kan en durf keuzes te nemen en mijn lichamelijke klachten zijn verdwenen. Dank Brigitte, ik zal je altijd dankbaar blijven. 

 

J. S. uit Huizen en 46 jaar met examen angst.

Ik was begonnen met een post HBO masteropleiding in het jaar dat mijn broer en moeder erg ziek waren. Ik heb de examens allemaal gehaald behalve een praktijk examen. Ik werd dan zo nerveus, ging trillen en zweten en kon helemaal niets meer uit mijn hoofd halen. Omdat mijn moeder en broer op dat moment erg slecht waren dacht ik dat het kwam omdat ik aan het eind van mijn “latijn “was. Bij een herexamen waren zij inmiddels overleden maar het gebeurde weer, toen ging er een lichtje branden. Ik weet dat ik het zelfde had tijdens een rijexamen toen ik 18 (ging ook erg trillen). Ik kwam erachter dat ik faalangst heb. Zo kwam ik bij Brigitte en ben 3x geweest. Mijn hoofd is opnieuw ingedeeld en dat heeft me enorm veel rust gegeven(ook wat betreft het overlijden van mijn broer en moeder). Het examen moment hebben we een nieuwe plek gegeven, alle 3 de keren dat ik bij haar wegging voelde ik me “herboren”. Ik heb inmiddels een “proefexamen”gedaan en ben daar met gemak voor geslaagd, het echte praktijkexamen komt nog maar zie er niet meer tegenop!  Moeder J.S. uit Huizen (met 2 zoon 11 en 14 jr)  (Heb jan.2016 een mail gekregen dat ze is geslaagd)

 

Jongen van 15 jaar, motivatie kwijt op school door slechte cijfers (2 sessies)

Mijn zoon zit in Mavo 3. In dit schooljaar alles gaat wat vlotter en is de druk wat groter. Bij de talen gaat de lesstof nu veel te snel voor hem. Door zijn dyslexie moet hij 3x zoveel leren om het bij te houden, hierdoor houd hij weinig tijd over voor de andere vakken. Hij haalde veel slechte cijfers. Hij raakte zijn motivatie kwijt omdat hij het nut niet meer zag om te leren. Hij zou het toch niet meer inhalen en gaf het eigenlijk op.

 Na 2 sessies bij Brigitte zijn de nare gedachtes in zo’n hoofd over school weggenomen. Diep in hart wil hij wel goede cijfers halen en dat heeft Brigitte weer naar boven weten te halen.  Doordat ze hem geleerd heeft zijn eigen gedachten te sturen, door positief te denken. Dit gaf hem moed om Spaanse bijles te volgen en op school zagen ze meteen resultaat. Van zijn lerares kreeg ik te horen, dat hij erg veranderd was. Hij deed nu erg zijn best en werkte erg hard. Ze zag ook dat zijn dyslexie hem partte speelde en besloot hem te helpen door bepaalde onderdelen nu mondeling af te nemen.  Hij haalt nu weer goede cijfers en voelt zich hierdoor veel beter. Dit motiveert hem om door te zetten en dit schooljaar op eigen kracht goed af te ronden.  Moeder schrijft over zoon M.H. (15 jaar)

 

Vrouw van 52 om onverwerkt trauma uit haar jeugd: (1 sessie)

In mijn jeugd heb ik vervelende dingen meegemaakt, wat ik eigenlijk iedere dag als een zware rugzak mee droeg in het leven. Na 1 sessie bij Brigitte, heb ik mijn hoofd opgeruimd en dit trauma uit het verleden opgeruimd, zodat ik deze negatieve lading in het NU kwijt ben. Echt super. Zo veel lichter als ik nu ben. Vrouw (58 jaar), Muiden

 

Meisje van 6 jaar, met angst voor vuur, verlatingsangst, gedoe op school met afscheid nemen en hondenangst: (6 sessies).

Onze dochter van 6 jaar zat slecht in d'r vel. Ze was net naar groep 3 gegaan en was alleen maar boos en kribbig. Eerst dacht ik dat het aan de overgang naar groep 3 lag, maar haar buien duurden te lang en zij had er zichtbaar last van (en uiteindelijk haar omgeving ook). Niets ging volgens haar goed en het leek alsof zij veel teveel lasten op haar schoudertjes droeg. Toen zij op een dag zei dat ze zelf ook niet zo boos wilde zijn, maar dat zij er niets aan kon doen omdat ze 'gedoe' in d'r hoofd had, ben ik gaan googlen. Ik kwam uit bij BoshoeveCoaching. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken (een klein kind naar een coach laten gaan, vond ik als moeder vrij heftig) en een afspraak gemaakt. Zij is uiteindelijk 6 x bij Brigitte geweest en Brigitte heeft haar geholpen met haar angsten (angst voor vuur, verlatingsangst, gedoe met afscheid nemen op school, hondenangst). Ze is altijd een beetje bangig meisje geweest, maar ik wist niet dat angsten haar zo in de weg zaten. Na de sessies bij Brigitte zijn de meeste angsten helemaal weg, of ze zitten haar niet meer in de weg. Het belangrijkste is dat wij ons blije, zorgeloze meisje weer helemaal terug hebben. Ze kijkt weer fris en ontdekkend de wereld in, leeft weer luchtig zoals een meisje van 6 jaar zou moeten doen en lacht voluit. Dit is de beste investering die wij hebben kunnen doen!! Moeder van C.vd. W. (6 jaar) Naarden

 

Vrouw van 24 jaar, tegen burn-out aan. (3 sessies)

Door studie eisen, veel sociale verplichtingen en toekomst eisen aan mezelf, lag mijn lat erg hoog. Dit allemaal samen gaf heel veel spanning. Waardoor ik voelde dat ik sterk uit balans was geraakt. Na 3 sessies bij Boshoeve Coaching, stond ik weer in mijn kracht. Mijn belevingen voor de toekomst aangepast hoe ik ze graag wil hebben, en dit werkt gewoon. Heerlijk en goed is het nu. M.S. (24 jaar), Utrecht. 

 

Heer van 55 jaar, tegen burn-out aan. (3 sessies)

Ik had lichaam en geestelijk klachten die erop wezen dat ik richting een burn-out aan het gaan was. Via de afdeling P&O ben ik bij  Boshoeve Coaching terecht gekomen. Na 3 sessies verder, sta ik weer in goed in mijn kracht. Heb mijn hoofd opgeruimd wat een enorme verrijking was en waardoor het voor mij duidelijk werd waardoor ik zover was gekomen. Een aantal stress zaken heb ik onder begeleiding van Brigitte omgezet in een aantal postieve gedachten en gevoelens voor de toekomst, hoe ik het eigenlijk graag zou willen hebben. Hierdoor voel ik mij een stuk beter. Enorm verhelderend hoe dit werkt. Ik was erg sceptisch van te voren. Maar moet toegeven dat dit super heeft gewerkt. Dank hiervoor. Heer P.J. (55 jaar), Utrecht

 

Jongen van 11 jaar met bang in huis,  faalangst en weinig zelfvertrouwen: (3 sessies)

Angst in huis in 1 sessie weg gehaald. Vervolgens in een sessie de faalangst en in de laatste sessie zijn zelfvertrouwen aangepakt.
Hij staat nu weer in zijn kracht. M.K. (11 jaar) Huizen

 

Jongen van 7 jaar met driftbui aanvallen thuis: (2 sessies)

Jongen van 7 jaar die alleen thuis, uit het niets, driftaanvallen kreeg. Na 2 sessies schrijft moeder aan mij dat ze weer haar blije zoon terug heeft. Hoe mooi.
 L.S. (7jaar) Alblasserdam

 

Jongen van 17 jaar: Gebrek aan motivatie voor school  (2 sessies)

Mijn naam is F.K.  (17) en ik zit op school in Huizen in Mavo 4. Ik zat eerst  op andere school in Havo 3  in Bussum waar ik vanaf moest omdat ik 2 keer ben blijven zitten. Doordat ik ADD heb en medicijnen is lang concentreren voor mij echt lastig, extra begeleiding op deze school  was helaas niet mogelijk, achteraf niet de beste schoolkeus voor mij. Een schoolswitch maken is altijd lastig. Ik had het heel erg druk in mijn hoofd en ik haalde vaak slechte cijfers ondanks hard leren, de motivatie werd toen ook snel minder. Met andere woorden ik zat in een hele lastige fase en negatieve spiraal. Ik voelde dat er iets moest gebeuren en toen ben ik toevallig via mijn moeder in contact gekomen met Boshoeve Kindercoaching. In het begin was ik een beetje sceptisch omdat ik niet echt geloof in dit soort behandelingen. Maar mijn eerste gesprek met Brigitte Pijselman(Kindercoach) was verassend positief. In totaal ben ik 2x bij Brigitte geweest.

Met een vrij eenvoudige methode hebben wij samen meteen al in het eerste gesprek mijn hoofd opgeruimd en opnieuw geordend, ik was onder de indruk dat ik zo snel verandering voelde, ik voelde mij rustiger, kreeg meer zelfvertrouwen en minder faalangst. Ik ben zo ontzettend blij dat ik het heb gedaan want ik haal nu goede cijfers, ben weergemotiveerd en ik voel mij lekker, alles gaat gewoon super, niet alleen op school! Als Birgitte mij niet had geholpen dan weet ik niet of ik dit zelf had kunnen veranderen.

Ik hoop dit jaar mijn Mavo examen te halen en wil dan meteen door naar de Havo, waar ik ooit begonnen ben. Zoals ik mij nu voel moet ik dat ook zeker kunnen halen.

 F.K.(17 jaar), Huizen

 

Jongen van 17 jaar: Gebrek aan motivatie voor school. (2 sessies)

Een worsteling met aan de ene kant de diagnose ADD en met aan de andere kant een gebrek aan motivatie voor school. Vanaf de 2e klas Havo zit hij in een lastige periode. Van school veranderd en van de Havo naar het Vmbo. We waren eigenlijk behoorlijk wanhopig omdat hij nu in de eindexamenklas zit van het VMBO . Een hele verandering, plus de druk van examen doen. Wij hebben zo een geluk gehad dat we zijn binnen gestapt bij Brigitte van Boshoeve Coaching . Een hele prettige plek met een hele warme uitstraling gecreëerd door Brigitte ! Voor onze zoon zijn de twee sessies die hij met Brigitte heeft gehad een "eye opener " geweest in de wijze waarop hij zijn overvolle brein kan sturen....allereerst door het leeg te maken en vervolgens het opnieuw overzichtelijk weer in te ruimen. Een enorme verheldering voor hem waardoor hij nu in staat is om zichzelf de discipline op te leggen om op de juiste manier schoolwerk aan te pakken. Wij denken ook dat de sessies voor hem heel prettig waren om over zichzelf te kunnen praten in een prettige, warme en ontspannen sfeer , zonder dat er een oordeel werd gegeven over de inhoud van zijn "visie".  Op school gaat het nu weer de goede kant op, Flo heeft echt een inhaalslag gemaakt. De gesprekken die hij heeft met ons,docenten zijn zoveel duidelijker/helderder , alsof er echt een opruiming in zijn hoofd heeft plaatsgevonden . Hij zit  beter in zijn vel en geniet ook zichtbaar van zijn betere resultaten op school. Het gaat natuurlijk niet alleen om goede cijfers , maar vooral gaat het erom dat onze zoon in balance is en zich gelukkig voelt met de manier waarop hij in het leven staat. Het stelt ons zo gerust dat we ook zo weer bij Brigitte kunnen binnenstappen mocht er een moment zijn dat Flo dat weer nodig heeft. Moeder schrijft over haar zoon F.K. (17 jaar) Huizen

 

Meisje van 12 jaar met heimwee en overmatig stress vol reageren (3 sessies).

Het eerste “gedoetje” dat aangepakt is, was heimwee. Er was een slaapfeestje, alles begon leuk en gezellig en ineens kwam daar het gemis naar huis boven met de bijbehorende tranen; einde slaapfeestje om half elf ‘s avonds. Een paar weken later zou het schoolkamp zijn, dus het gedoetje moest wel opgelost worden.
Na 1 sessie bij Brigitte,  was ze klaar om te gaan proefdraaien bij een vriendinnetje. Het kamp daarna verliep goed.

Het tweede gedoetje was overmatig heftig reageren op bepaalde situaties. Ze heeft hier wederom geleerd om haar hoofd op te ruimen en de situaties wat rustiger te benaderen. Een hele opgave! Het laatste gedoetje was “voortgezet onderwijs stress”. Het valt ook niet mee om ineens van groep 8 naar de eerste van het VO te gaan. Als je dan ook nog eens perfectionistisch bent aangelegd, is het lang niet altijd makkelijk om in één keer met de stroom mee te varen. Daar kan je als 12 jarige best wat hulp bij gebruiken, en dat is wat ze van Brigitte heeft gekregen. Dank voor alles!"  Moeder schrijft over haar dochter C.M. (12 jaar), Huizen

 

Meisje van 7 jaar, slecht slapen, enge dromen, erg boos en ontevreden over alles! (2 sessies)

Na 2 keer bij Brigitte te zijn geweest hebben wij onze vrolijke dochter weer terug.
Jasmijn zat de laatste tijd niet lekker in haar vel, dat uitte zicht in: Slecht slapen, enge dromen, erg boos zijn en ontevreden over alles.
Na de 1e sessie met Brigitte kwam eruit dat ze veel angsten had voor de toekomst.
Jasmijn vertelde dat ze alle enge gedachtes uit haar hoofd verbrand had en er een mooie roze diamant voor had teruggeplaatst.
Toen we thuis kwamen zei ze voor het eerst in lange tijd dat ze zo blij en gelukkig was.
 Het slapen gaat nu erg goed en als ze aan iets engs denkt dan zet ze haar diamant aan en het werkt echt!
 Ze wil later ook andere kinderen helpen net zoals Brigitte en oefent al druk bij haar knuffels en vriendinnen.
Heel bijzonder allemaal en wij zijn super blij. Onze dochter straalt weer!
 Wij moesten er 1 uurtje voor rijden, maar dat is echt de moeite waard. Ik zou het iedere ouder aanraden. Moeder schrijft over haar dochter J.K. (7 jaar), Rotterdam

Meisje van 12 jaar, kan niet meer inslapen en doorslapen. (1 sessie!)

Mijn dochter Floor van 12 jaar is bij Brigitte geweest nadat ze op school een hele enge film heeft gezien. Floor kon niet meer inslapen en doorslapen omdat ze dan de nare beelden weer voor ogen kreeg. Drie weken nachtelijke angsten en veel tranen. Floor wilde graag van deze hele nare beelden af en we zijn bij Brigitte terecht gekomen. Na een sessie van 1.5 uur kreeg ik een vrolijke en relaxte dochter mee naar huis. De eerste nacht doorgeslapen tot 6.00 en alle nachten daarna weer als vanouds zonder er nog een woord over te reppen. Een werkelijk fantastische ervaring voor zowel Floor als voor mij, ongelooflijk wat er zo snel veranderd kan worden. Een absolute aanrader voor elk probleem waar kinderen en volwassenen mee kampen. Dank je wel Brigitte!   Moeder schrijft over haar dochter F.G. (12 jaar) Spanje, Benissa

 

Jongen van 9 jaar, veel verdriet naar overlijden opa en inslaap problemen: (3 sessies)

Brigitte heeft mij echt goed geholpen, ze heeft mij geholpen met het leren, dat ik niet meer verdrietig hoef te zijn over het overlijden van mijn opa en nu ben ik niet meer verdrietig en denk ik blij aan mijn opa terug. En eerst was ik bang in mijn eigen bed te slapen want ik was bang dat er iemand mij heel erg liet schrikken maar nu ben ik niet meer bang. J.R. , 10 jaar, Naarden

 

Hieronder een stukje van zijn moeder:

Ik ben met onze zoon bij Brigitte terecht gekomen om hem te helpen met een paar probleempjes waar wij zelf als ouders niet meer uit kwamen en wat in onze ogen steeds meer een probleem werd. Het eerste was het overlijden van opa wat bij onze zoon nog steeds (1,5 jaar later) veel verdriet gaf. Sinds hij bij Brigitte is geweest en heeft geleerd hoe hij het verdriet een plekje kon geven en daar iets moois voor terug kon plaatsen over opa  heb ik hem niet meer hoeven troosten en denkt hij vrolijk en blij terug aan zijn opa. Hij was ook erg bang, dorst niet alleen naar boven, vroeg altijd iemand mee met een smoes. Nu huppelt hij vrolijk naar boven en speelt zelfs alleen op z'n kamer.
Wij zijn erg blij dat we bij Brigitte geweest zijn.  Moeder schrijft over zoon J.R. 10 jaar, Naarden 

 

Een moeder schrijft over haar 2 dochters (8 en 10 jaar) met drukke, volle hoofden en een paar hulpvragen: (2 en 3 sessies)
Brigitte heeft in enkele sessie op onderwerpen verschil gemaakt in het welzijn van mijn 2 dochters. Op goede wijze worden onderwerpen besproken en uitgebeeld, waarbij mijn dochters zelf positieve gedachtes hebben verwoord bij minder goede ervaringen. Na deze behandelingen merk ik zeker verschil en hebben ze meer rust in het hoofd.
De mooie omgeving waar de coaching plaatsvind helpt hier zeker bij!  P.P en Y.P (8 en 10 jaar) , Almere

 

Voor mijn sessies  met Brigitte was ik, door mijn drang om alles goed te doen en iedereen tevreden te stellen,  mijn eigen grenzen over gegaan.
Ik was bang mensen teleur te stellen, te kwetsen, en hierdoor overwerkte en overbelastte ik mezelf op mijn baan. Ook prive was het hierdoor moeilijk
binnen mijn eigen grenzen te blijven. Brigitte heeft mij geholpen te kunnen communiceren zonder emotioneel te worden, de angst en de tranen en het

beknepen gevoel wanneer ik iemand iets ga vertellen wat ze teleur gaat stellen zijn nu weg. Je kan de reactie van anderen niet beïnvloeden maar die
van jezelf zeker wel. Ook heeft Brigitte mij geholpen met mijn bindingsangst of verlatingsangst. Beide zijn bijna compleet verdwenen.
Ik sluit me niet meer af voor mensen om mezelf te beschermen en ik sta hiermee een stuk beter in het leven.
Het verleden is het verleden, maar je toekomst heb je in eigen hand.
Ik zou deze sessies met Brigitte oprecht aan iedereen aanraden, met welk gedoetje dan ook. M.D. 22 jaar, Den Bosch (3 sessies)

 

Mijn naam is B.S. , ik ben 46 jaar en afgelopen December overwerkt geraakt.  (3 sessies)

Brigitte Pijselman heeft mij gedurende drie sessie enorm geholpen om “bewust te worden, zodat ik bewust kan zijn”,
waarmee uiteindelijk mijn hulpvragen, die ik had, zijn beantwoord.
Bewust worden is het proces, om bewust te kunnen zijn. Vanuit dat bewust zijn kan ik actief en bewust een positieve invulling geven aan mijn ervaringen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 "Het spijt me..., Vergeef me..., Ik hou van je..., Dank je..." E.Dupree